Over Zorg-Discounter de Kempen

Zorg-Discounter de Kempen is uw web- winkel waar u terecht kunt voor betaalbare nieuwe en gebruikte zorg-hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, hoog-laag bedden, scootmobiel enz. Maar ook voor verhuur en reparaties. Tevens is onze winkel een uitleen punt voor hulpmiddelen die u vergoedt krijgt via de zorgverzekeraar. Wij zijn ook een UPS en DPD pick-up-point en kunt u bij ons terecht voor sleutelservice. 

Onze fysieke winkel aan de Eindhovenseweg 56 te Waalre is geopend van dinsdag t/m zaterdg van 10.00-17.00. U treft daar ons gehele assortiment nieuwe en gebruikte zorg-hulpmiddelen. Wij geven uitgebreid advies, kijken mee wat u nodig heeft en kunnen de producten ook, in veel gevallen kosteloos, bij u thuis komen brengen. Om makkelijk te kunnen parkeren raden wij u aan te navigeren naar EMMASTRAAT 2, onze achter ingang ligt daar tegenover!

Voor zowel nieuwe, als gebruikte, betaalbare, kwaliteits zorg hulpmiddelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarom geven wij óók op de gebruikte artikelen meestal garantie.