Hoog laag bed Eindhoven

Een hoog laag bed kopen in Eindhoven

Bij Zorg-Discounter de Kempen staan we graag voor u klaar als u op zoek bent naar een hoog laag bed in de omgeving van Eindhoven. Deze bedden zijn in hoogte verstelbaar en voorzien u ook in uw eigen omgeving van comfort en veiligheid. Onze elektrisch verstelbare bedden zijn voorzien van een uitstekende prijs verhouding en worden geleverd inclusief een uitgebreide garantie.

Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u op zoek bent naar een nieuw of tweedehands hoog laag bed in de omgeving van Eindhoven of Valkenswaard. U bekijkt en bestelt onze zorgartikelen eenvoudig online, maar bent natuurlijk ook welkom in onze zorgwinkel in Waalre. Een goede nachtrust draagt bij aan de algehele gezondheid en het welzijn. Toch wil het in en uit bed stappen nog wel eens voor problemen zorgen op oudere leeftijd of als de mobiliteit beperkt is.

In dat geval zijn bedden vaak net te hoog om gemakkelijk en veilig in en uit bed te kunnen stappen. Een hoog laag bed van Zorg-Discounter de Kempen kan gevaarlijke en onveilige situaties voorkomen. Onze bedden zijn eenvoudig te bedienen aan de hand van een afstandsbediening. Zo kunnen ze eenvoudig en snel naar elke gewenste hoogte worden gebracht. Dit maakt zowel het instappen als uitstappen makkelijker en veiliger.

Nieuw of gebruikt hoog laag bed kopen omgeving Eindhoven

Naast hoog en laag bedden zijn we bij Zorg-Discounter de Kempen ook gespecialiseerd in de verkoop van andere nieuwe en gebruikte zorgartikelen. We bieden een compleet en kwalitatief aanbod als u op zoek bent naar een sta op stoel in de omgeving Eindhoven of een scootmobiel in de omgeving Valkenswaard. Al onze rollators, scootmobielen en bedden worden desgewenst thuisbezorgd.

Als u een hoog laag bed wilt kopen in de omgeving van Eindhoven kan dat in onze winkel in Waalre. Daarbij voorzien we u natuurlijk ook graag van een gedegen advies. In onze webshop en winkel vindt u altijd een ruime collectie aan nieuwe en gebruikte zorgartikelen. Ook als u een tweedehands hoog laag bed wilt kopen in de omgeving van Eindhoven kunt u op een uitstekende garantie en service rekenen. Ook als u een scootmobiel nodig heeft biedt Zorg-Discounter de Kempen u altijd een ruime keuze aan uitvoeringen en modellen.

Hoog laag bed Eindhoven

Of dat nu gaat om een tweedehands scootmobiel in de omgeving Eindhoven of een nieuw exemplaar. Op deze manier voorzien we u zowel binnen uw woning als daarbuiten van het comfort dat u nodig heeft. Naast het kopen van een hoog laag bed in de omgeving Eindhoven staat Zorg-Discounter de Kempen ook voor u klaar bij onderhoud en reparatie. Ook voor het vervangen van onderdelen bij een rollator in de omgeving Eindhoven kunt u rekenen op onze service en garantie.

Contactgegevens

Zorg-Discounter de Kempen
Eindhovenseweg 56
5582 HT Waalre
T: 040-3688275
T: 06-42022763
dekempen@zorgdiscounter.nl

Bij Zorg-Discounter de Kempen is het mogelijk om een afspraak in de avonduren of in het weekend te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Parkeergelegenheid is aan de Emmastraat, te bereiken via de Goudbergstraat. Of aan de Leesakker en via Den Hof oversteken.