Rollator Eindhoven

Rollator kopen omgeving Eindhoven

Zorg-Discounter de Kempen is dé specialist in de verkoop van rollators. Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte rollator in Eindhoven staan we dan ook graag voor u klaar. Daarbij heeft u de keuze uit diverse modellen zodat u altijd een rollator koopt die past bij uw leefsituatie. Natuurlijk voorzien we u daarbij graag van een waardevol advies.

Bij Zorg-Discounter de Kempen bent u dan ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een rollator in de omgeving van Eindhoven. Lopen of de mobiliteit kan tijdelijk of langdurig moeilijk zijn door toedoen van diverse factoren. Zo kunt u hinder ondervinden bij het lopen door ouderdom, maar natuurlijk ook door een tijdelijke mobiliteitsbeperking na een medische ingreep of ziekte. De stabiliteit en zelfverzekerdheid laat dan vaak te wensen over. Om vallen en ongelukken te voorkomen, is het gebruik van een stevige rollator aan te raden.

Ze voorzien u zowel binnen als buitenshuis van het comfort en de veiligheid die u nodig heeft. Bij Zorg-Discounter de Kempen bieden we dan ook diverse nieuwe en gebruikte exemplaren aan. Als u op zoek bent naar een rollator in Eindhoven voorzien we u graag van een passend advies. Dit kan nodig zijn omdat u een opvouwbare rollator wilt aanschaffen in onze winkel in Waalre, of op zoek bent naar een lichtgewicht rollator in Eindhoven of Valkenswaard.

Nieuwe of gebruikte rollator in Eindhoven

Uiteraard mag u van Zorg-Discounter de Kempen een uitstekende garantie en prijsverhouding verwachten. Ook als u op zoek bent naar een tweedehands scootmobiel in Eindhoven of een scootmobiel in Valkenswaard mag u rekenen op een professioneel advies. Zo weet u zeker dat u kunt beschikken over een zorgartikel dat past bij uw situatie. Een nieuwe of tweedehands rollator in Eindhoven kan tevens bij u thuis bezorgd worden. Dat geldt ook voor de aanschaf van een scootmobiel of sta op stoel in Eindhoven en onze andere zorgartikelen.

Zowel in onze winkel in Waalre als online bieden we een ruime keuze aan nieuwe en tweedehands rollators, stoelen en speciale bedden. Ook als u een hoog laag bed wilt kopen in Eindhoven bent u bij Zorg-Discounter de Kempen van harte welkom. Een rollator van de Zorg-Discounter de Kempen in Eindhoven en omgeving is leverbaar in diverse uitvoeringen. Daarbij kunt u denken aan een rollator met een zitje of de mogelijkheid tot het meenemen van een boodschappentas.

Rollator Eindhoven

Zo voorzien onze zorgartikelen u zowel thuis als onderweg van de stabiliteit en veiligheid die u nodig heeft. Bij de Zorg-Discounter de Kempen staan we tevens voor u klaar als u op zoek bent naar een tweedehands scootmobiel in de omgeving van Eindhoven of Valkenswaard. Voor een demonstratie van rollators en scootmobielen in Eindhoven komen we tevens graag bij u thuis.

Contactgegevens

Zorg-Discounter de Kempen
Eindhovenseweg 56
5582 HT Waalre
T: 040-3688275
T: 06-42022763
dekempen@zorgdiscounter.nl

Bij Zorg-Discounter de Kempen is het mogelijk om een afspraak in de avonduren of in het weekend te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Parkeergelegenheid is aan de Emmastraat, te bereiken via de Goudbergstraat. Of aan de Leesakker en via Den Hof oversteken.