Sta op stoel Eindhoven

Sta op stoel kopen in Eindhoven en omgeving

Zorg-Discounter de Kempen is dé Zorg-discounter voor nieuwe en tweedehands zorgartikelen. Voor een sta op stoel in Eindhoven en omgeving staan we dan ook graag voor u klaar. Natuurlijk bieden we een ruime keuze aan comfortabele sta op stoelen van hoge kwaliteit. Uiteraard bent u daarbij altijd zeker van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Zorg-Discounter de Kempen voorziet u tevens van een prima service en garantie.

Voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte sta op stoel in de omgeving van Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Een comfortabele en correcte zithouding is van groot belang voor uw lichamelijke welzijn. Zowel de nek, schouders en rug worden op deze manier optimaal ondersteund. Dat is vooral belangrijk wanneer u rug of schouderklachten ervaart tijdens het zitten. Een sta op stoel van de Zorg-Discounter de Kempen uit Eindhoven ondersteunt het lichaam waardoor de spiergroepen minimaal worden belast.

Eventuele zitklachten kunnen op deze manier worden verlicht en voorkomen. Daarnaast kan ook het opstaan vanuit een stoel problemen geven. Zeker op oudere leeftijd als de mobiliteit te wensen overlaat. Met een sta op fauteuil kan dan voorkomen worden. De stoel is eenvoudig te bedienen en verstellen met een speciaal daarvoor bestemde afstandsbediening. Zo kunt u niet alleen probleemloos en pijnloos opstaan, maar geniet u ook van een comfortabele houding tijdens het zitten.

Nieuwe of tweedehands sta op stoel omgeving Eindhoven

Zorg-Discounter de Kempen levert zowel nieuwe als gebruikte zorgartikelen in de omgeving van Eindhoven en Valkenswaard. Naast het aankopen van een sta op stoel in onze webshop, bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Waalre. Ook als u op zoek bent naar een tweedehands scootmobiel in de omgeving Eindhoven staan we voor u klaar.

Een sta op stoel van de Zorg-Discounter de Kempen in de omgeving Eindhoven is altijd voorzien van een uitstekende garantie. Daarnaast staan we ook voor u klaar met reparaties of het vervangen van onderdelen. Naast diverse sta op stoelen, vindt u bij ons ook een ruim aanbod als u op zoek bent naar een scootmobiel in Valkenswaard of een scootmobiel in Eindhoven en omgeving. Bij Zorg-Discounter de Kempen voorzien we u altijd van een passend advies als u een nieuwe of tweedehands sta op stoel wilt kopen in de omgeving van Eindhoven. Desgewenst kunnen de door u bestelde artikelen ook thuisbezorgd worden.

Sta op stoel Eindhoven

Of dat nu gaat om een rollator in de omgeving Eindhoven of een nieuwe sta op stoel. Onze nieuwe en gebruikte zorgartikelen worden op diverse punten gecontroleerd. Zo bent u altijd zeker van een uitstekende aankoop voor een optimale prijsverhouding. Als u op zoek bent naar een sta op stoel of een hoog laag bed in de omgeving Eindhoven, staan onze klantvriendelijke medewerkers graag voor u klaar.

Contactgegevens

Zorg-Discounter de Kempen
Eindhovenseweg 56
5582 HT Waalre
T: 040-3688275
T: 06-42022763
dekempen@zorgdiscounter.nl

Bij Zorg-Discounter de Kempen is het mogelijk om een afspraak in de avonduren of in het weekend te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Parkeergelegenheid is aan de Emmastraat, te bereiken via de Goudbergstraat. Of aan de Leesakker en via Den Hof oversteken.