Big Button huistelefoon Topic 2 wit

30.00

De Big Button huistelefoon Topic 2 is een gebruiksvriendelijke huistelefoon voor senioren.

De telefoon is voorzien van extra grote toetsen met grote opdruk. Tussen de toetsen zit opzettelijk extra veel ruimte. Deze ruimte helpt het per ongeluk indrukken van de verkeerde toets te voorkomen.

Naast de extra grote toetsen is de Topic 2 seniorentelefoon voorzien van een drietal fototoetsen. Deze fototoetsen dienen als snelkeuzetoetsen. Door de toets te voorzien van een foto van de persoon die onder de toets staat ingesteld kan de gebruiker snel zien wij hij / zij belt wanneer ze op de toets drukt.

De Topic 2 huistelefoon voor senioren is voorzien van een bellampje. Dit lampje begint te knipperen wanneer u wordt gebeld. Hierdoor kan de gebruiker niet alleen horen dat er wordt gebeld, maar kan de gebruiker het ook zien. Dit, in combinatie met het harde geluid van de hoorn, maakt de Topic 2 ook erg geschikt voor slechthorenden.

De Topic 2 huistelefoon voor senioren is tevens voorzien van een luidsprekerfunctie. Door hierop te drukken gaat de telefoon automatisch over tot de luidspreker.

Uitverkocht

Beschrijving

Extra Grote druktoetsen
3 grote fototoetsen
Met bellampje
Handenvrij Bellen
Instelbaar bel-, hoorn- en luidsprekervolume
Nummerherhaling
Hoorn geschikt voor gehoorapparaten dragers
Kleur: wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Button huistelefoon Topic 2 wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *