Forest 3

6,059.31

Stijlvol en zeer gebruiksvriendelijk

 

De Forest 3 is de elektrische rolstoel die alles combineert, hierdoor is hij ideaal voor het gebruik zowel binnen- als buitenhuis.

Er is veel aandacht geschonken aan het comfort. Comfort in de zin van rijcomfort maar uiteraard ook als zitcomfort. De Forest 3 is zeer geschikt voor het nemen van obstakels. Door de stabilisatieas blijven de 4 wielen van de Forest 3 altijd in contact met de ondergrond, ongeacht de oneffenheden van het terrein. Hoogteverschillen tot 12 cm worden met gemak genomen.

De grote diversiteit aan opties en accessoires maken dat de Forest 3 geheel aanpasbaar is naar uw individuele wensen. Of u nu elektrische verstelling, zoals een kantel- en/of rughoek verstelling, elektrisch verstelbare beensteunen of de verstelbare hoog-laag verstelling, wenst. Of individuele wensen heeft met betrekking tot de rugleuning of zitting, de Forest 3 is geheel individueel samen te stellen.

De Forest 3 biedt u de mogelijkheid om op een comfortabel manier, een snelheid van 14 kilometer per uur te rijden. Prestaties, comfort en aanpassingsvermogen zijn dan ook met recht de 3 woorden die de Forest 3 het best typeren.

Rolstoel voldoet aan de norm ISO 7176-19 voor veilig vervoer van rolstoelgebruikers.

Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Voor specificaties zie technische gegevens, wijzigingen voorbehouden.

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Forest 3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *