Timix

6,059.31

Comfortabel en wendbaar

 

De Timix heeft het beste van twee werelden. Een korte draaicirkel waardoor hij binnen de woning goed wendbaar is.En levert optimaal rijcomfort en prestaties, zelf bij een snelheid van 14 kilometer per uur, buiten de woning.

De Timix is uitgevoerd met de V-Stab technologie. Enerzijds een speciale besturing en anderzijds een software die de reactietijd van de rolstoel verhoogt. Het verbetert het besturen van de rolstoel bij het vertrek of tijdens het rijden op volle snelheid. Zelfs op oneffen terrein corrigeert het systeem de rijrichting, met die door de bestuurder gekozen. Zigzaggend rondrijden en permanent moeten bijsturen horen vanaf nu tot het verleden.

Het comfort bij de Timix is zeer hoog. Er is gekozen voor volledige vering op alle wielen. De wielen blijven continue contact houden met de grond, ongeacht de oneffenheden van het terrein. Obstakels tot 9 cm worden met groot gemak genomen.

Uiteraard is ook bij deze alleskunner een groot assortiment aan opties en accessoires beschikbaar. Elektrische verstellingen, zoals een kantel- en/of rughoek verstelling, elektrisch verstelbare beensteunen en een elektrische hoog-laag verstelling. Maar ook individuele wensen met betrekking tot de rugleuning of zitting, de Timix is geheel individueel samen te stellen.

Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Voor specificaties zie technische gegevens, wijzigingen voorbehouden.

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Timix” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.