V300D comfort

1,488.21

Comfortabele ADL rolstoel

 

De V300D comfort is een lichtgewicht rolstoel met actieve rijeigenschappen en optimale zit ondersteuning door de voorgevormde zitting en contour rugleuning. Een rolstoel welke in zijn standaard uitvoering al zeer compleet is!

Een optimaal zitcomfort kan bereikt worden middels de vele verstelmogelijkheden. Hierdoor is de V300D comfort individueel instelbaar. De rugleuning is zeer comfortabel en beidt veel ondersteuning. De armleggers zijn zowel in hoogte als in diepte instelbaar. De zithoogte is eveneens instelbaar naar het gebruik van de persoon. De lengte compenserende comfort beensteunen zijn traploos instelbaar en zorgen voor een goede ondersteuning.

Eveneens zijn de rijeigenschappen individueel instelbaar. De combinatie van instelbare rij eigenschappen en zitcomfort maakt de V300D Comfort tot een ideale ADL rolstoel.

De rolstoel is licht van gewicht en eenvoudig demontabel voor transport met een auto.

Het grote instelbare bereik van zitdiepte in één frame maakt de V300D Comfort breed inzetbaar voor instellingen en leveranciers welke met een pool of depot werken.

Standaard voorzien van in hoogte verstelbare duwhandvaten.

Standaard voorzien van quick relaease assen.

Standaard voorzien van een voorgevormde rugleuning.

Standaard voorzien van een voorgevormde zitting.

Standaard voorzien van anti-kiep wielen.

Standaard voorzien van lengte compenserende comfort beensteunen.

Rolstoel voldoet aan de norm ISO 7176-19 voor veilig vervoer van rolstoelgebruikers.

Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Voor specificaties zie technische gegevens, wijzigingen voorbehouden.

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “V300D comfort” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.