Carpo 4 73ah Ge

4,409.05

Carpo 4, standaard zeer compleet en wendbaar

 

Een zeer complete en volwaardige scootmobiel in een luxe champagne kleur. De Carpo zeer wendbaar ook in kleinere ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels, maar ook voor een bezoek aan vrienden en familie. Het rijcomfort, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor recreatieve ritten. De scootmobiel Carpo is oprecht een alleskunner.

De scootmobiel Carpo heeft een anologe display. Het deltastuur, welke standaard is uitgerust met twee spiegels, geeft veel steun en zorgt dat er eenvoudig gas gegeven kan worden middels de trekbediening.  De stoel, standaard voorzien van een hoofdsteun, is zeer goed instelbaar en comfortabel voor een langere ritten.

Met een maximale snelheid van 15 kilometer per uur kan de scootmobiel Carpo zeer goed meekomen in het verkeer en leent zij zich ook zeer goed voor langere recreatieve ritten in de natuur. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg ect. zijn elektronisch individueel instelbaar. Zijn korte draaicirkel maakt hem ook zeer geschikt voor gebruik in winkels.

Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Voor specificaties zie technische gegevens, wijzigingen voorbehouden.

Categorie:

Beschrijving

inclusief 73ah Gel accu’s en lader

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carpo 4 73ah Ge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.