Carpo Limo 73ah AGM

7,739.00

Samen op pad!

 

De Carpo Limo maakt de Carpo 2 familie in zijn geheel compleet. Een duo scootmobiel anno 2020: comfortabel, luxueus met veel rijcomfort.

De Carpo 2 modellen hebben een zeer complete en luxe uitstraling. De wegligging van de Carpo 2 is fenomenaal. Alle wielen zijn onafhankelijk geveerd, dit maakt dat u heerlijk kunt genieten tijdens recreatieve ritten in de stad of natuur. De comfortabele stoelen zijn voorzien van een heupgordel. De stoelen zijn goed instelbaar en bieden voldoende beenruimte.

Met de Carpo Limo kunt u zeer goed meekomen in het drukke stadsverkeer, maar uiteraard kunt u ook de rust van de natuur opzoeken gedurende een comfortabele rit. De elektronische display, voorzien van onder andere kilometerteller, wordt standaard geleverd. Indien gewenst kan ook de analoge display op de Carpo Limo geleverd worden. Standaard wordt de Carpo Limo geleverd in de kleur Champagne.

Standaard geleverd in de kleur Champagne.

Voorzien van elektronische display o.a. kilometerteller.

Standaard geleverd met een USB aansluiting.

Standaard geleverd met een smartphone bakje.

Standaard voorzien van een linker en een rechter spiegel.

Diverse opties leverbaar (reservewiel, opbergkoffer, windscherm ect.)

Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Voor specificaties zie technische gegevens, wijzigingen voorbehouden.

Categorie:

Beschrijving

inclusief 73ah AGM accu’s en lader

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carpo Limo 73ah AGM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.