Ceres Special Edition 15

3,159.91

Ceres SE, compact, comfortabel en 15 km/p.u.

 

De nieuwste scootmobiel Ceres combineert het beste van twee werelden. De scootmobiel Ceres SE is compact en comfortabel, een ideale combinatie. De scootmobiel Ceres SE is uitgevoerd met een ergonomisch gevormde deltastuur met een trekbediening, zwarte banden, heeft een duidelijke analoge display, vernieuwde LED verlichting en een elegante sportieve veiligheidsbumper. De scootmobiel Ceres SE is leverbaar in de kleuren zilver en rood. Uiteraard is ook bij de scootmobiel Ceres SE de stoel, voorzien van een hoofdsteun, welke goed instelbaar is en comfortabel voor een langere ritten.

De scootmobiel Ceres SE kan zeer goed meekomen in het verkeer binnen de gemeente grenzen maar leent zij zich ook voor wat langere recreatieve ritten in de natuur. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg ect. zijn elektronisch individueel instelbaar. Zijn compactheid en korte draaicirkel maken hem zeer geschikt voor gebruik in winkels.

Leverbaar in de kleuren zilver en rood.

Standaard voorzien van een linker en rechter spiegel

Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Voor specificaties zie technische gegevens, wijzigingen voorbehouden.

Categorie:

Beschrijving

15 km/p.u.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ceres Special Edition 15” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *