Neo G Duimbrace

32.95

Helpt met spanningen, verstuikingen en instabiliteit.
Helpt gewonde, zwakke of arthritische duimen te ondersteunen tijdens beroeps – en sportblessures.
Smeedbare metalen spalk zorgt voor gedeeltelijke duimimmobilisatie en het warmtetherapeutische neopreen helpt de spieren en gewrichten te verwarmen.
Het product is een universele maat (one size fits most), biedt verstelbare ondersteuning, past op de linker of rechter duim en is unisex.

De Neo G Duimbrace bevat een plooibare metalen spalk om gedeeltelijke immobilisatie van de duim mogelijk te maken terwijl vrije beweging van de vingers wordt toegestaan. Het helpt de juiste uitlijning van de carpale en duimgewrichten aanmoedigen en helpt bij ontsteking en pijn, bij overmatig gebruik van de gewrichten. Het dragen van de ondersteuning helpt repetitieve duimbewegingen en spanning te minimaliseren, vooral tijdens typen, schrijven, muisgebruik en andere beroepsmatige of sportieve activiteiten. Het warmtetechnisch neopreen helpt bij pijn en stijfheid door spieren en gewrichten van de duim en pols te verwarmen.

Categorie:

Beschrijving

Materialen:
Neopreen, Nylon, Elasthaan, Polyurethaan, Polyester, Polypropyleen

Was en zorg:
Verwijder de metalen spalk voor het wassen. Handwas alleen koud. Gebruik geen wasverzachter, droog plat, niet in de wasdroger, niet bleken, niet strijken, op een koele, droge plaats bewaren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Neo G Duimbrace” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *