Zorgartikelen IJmuiden

Nieuwe en gebruikte zorgartikelen omgeving IJmuiden

De Zorg Discounter is dé specialist op het gebied van nieuwe en tweedehands zorgartikelen in de omgeving van IJmuiden. Zowel in onze webshop als fysieke winkels bieden we u een ruime collectie hulpmiddelen in diverse prijsklassen. Voor zorgartikelen in IJmuiden staan we dan ook graag voor u klaar. Hulpmiddelen zijn in veel gevallen nodig als de stabiliteit of mobiliteit te wensen overlaat.

Dit kan zijn omdat u door ouderdom slechter ter been bent, maar natuurlijk ook door een operatieve ingreep of een aandoening. De zorgartikelen van de Zorg Discounter in IJmuiden zorgen ervoor dat u langer zelfstandig kunt blijven bewegen en wonen. Zo kan het zijn dat u een hoog laag bed wilt kopen in IJmuiden, of één van onze andere producten nodig heeft. Binnen onze webshop zijn de zorgartikelen in IJmuiden eenvoudig en snel te bestellen. Natuurlijk voorzien we u daarbij van de service die u van ons mag verwachten.

Het zorgartikel, zoals bijvoorbeeld een rollator uit onze zorgwinkel in IJmuiden, wordt gratis en snel bij u thuis afgeleverd. Uiteraard met een uitgebreide garantie. De gebruikte zorgartikelen uit onze winkel in IJmuiden worden voorafgaand aan de verkoop grondig inspecteert. Eventueel kunnen we zelf diverse reparaties uitvoeren of zo nodig onderdelen vervangen.

Tweedehandse scootmobiel huren

Zorgartikelen winkel in IJmuiden

Bij de Zorg Discounter staan we tevens graag voor u klaar als u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands scootmobiel in de omgeving van IJmuiden. Ook demonstraties behoren bij ons tot de mogelijkheid. In onze webshop en winkel heeft u altijd een ruime keuze aan modellen en uitvoeringen. Daarbij kunt u denken aan een gebruikte scootmobiel met extra grote wielen, of een inklapbaar model dat eenvoudig mee te nemen is achterin de auto.

Zo kunt u overal beschikken over een veilig en comfortabel vervoersmiddel. Ook als u op zoek bent naar zorgartikelen zoals een sta op stoel in IJmuiden bent u bij de Zorg Discounter aan het juiste adres. Dezes stoelen zorgen ervoor dat u een goede zithouding kunt aannemen en ondersteunen uw lichaam tijdens het opstaan uit de stoel. Nieuwe en gebruikte zorgartikelen in IJmuiden kopen doet u dan ook het beste bij de Zorg Discounter.

Daarbij voorzien we u altijd van een maatwerk service en een uitstekende garantie. Dat geldt zowel voor onze nieuwe als tweedehands artikelen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw bestelling snel en zonder extra kosten bij u thuis wordt afgeleverd. Dat geldt niet alleen voor de omgeving IJmuiden, maar ook voor Almere, Den Haag en Waalre.

Neem vrijblijvend contact op met de Zorg Discounter