Scootmobiel Eindhoven

Scootmobiel kopen in Eindhoven

Voor de aanschaf van een scootmobiel in de omgeving Eindhoven bent u bij de Zorg-Discounter de Kempen aan het juiste adres. Vanuit onze webshop en fysieke winkel in Waalre, voorzien we u van kwaliteitsvolle zorgartikelen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard mag u daarbij de service verwachten die u nodig heeft.

Naast het kopen van een scootmobiel in de omgeving van Eindhoven, staat Zorg-Discounter de Kempen ook voor u klaar met reparatie en onderhoud. Een scootmobiel geeft veel voordelen op het gebied van mobiliteit. Deze elektrische vervoersmiddelen dragen bij aan het algehele welzijn en de zelfstandigheid. Dat geldt zeker als de mobiliteit door ouderdom of andere beperkingen te wensen overlaat. Een tweedehands scootmobiel van de Zorg-Discounter de Kempen in Eindhoven en omgeving is leverbaar in diverse uitvoeringen.

Zo kunt u kiezen voor een mobiele scootmobiel, maar ook een exemplaar met 3 of 4 wielen behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk leveren we ook diverse nieuwe modellen als u op zoek bent naar een scootmobiel in Eindhoven of omgeving Valkenswaard. Door onze ruime ervaring kunnen we u natuurlijk altijd voorzien van een passend advies. Desgewenst verzorgen we ook diverse demonstraties bij u thuis. Als u op zoek bent naar een scootmobiel in de omgeving Valkenswaard staat de Zorg-Discounter de Kempen ook voor u klaar als specifieke onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden.

Scootmobiel in Eindhoven, Valkenswaard en omgeving

Zorg-Discounter de Kempen levert diverse modellen nieuwe en gebruikte scootmobielen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de verkoop van andere nieuwe en tweedehandse zorgartikelen. Daarbij kunt u denken aan comfortabele fauteuils die het opstaan makkelijker maken. Voor een sta op stoel in Eindhoven en omgeving staat de Zorg-Discounter de Kempen dan ook graag voor u klaar.

Uiteraard zijn onze artikelen te bestellen via onze webshop, maar kunt u ook een bezoek brengen aan onze winkel in Waalre. Een scootmobiel of rollator in Eindhoven en omgeving bezorgen we tevens graag bij u thuis. Onze zorgartikelen worden vooraf gecontroleerd op een correcte werking. Zo nodig worden specifieke onderdelen vervangen of gerepareerd. Zo bent u altijd zeker van een goede aankoop welke is voorzien van een uitgebreide garantie en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Scootmobiel Eindhoven

Ook voor de aanschaf van een nieuw of tweedehands hoog laag bed in de omgeving van Eindhoven staan we voor u klaar. Door uw wensen aan ons kenbaar te maken, voorzien we u graag van een vrijblijvend en passend advies. Dit kan zelfs gedemonstreerd worden aan de hand van een demo bij u thuis. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte scootmobiel in Eindhoven en omgeving.

Contactgegevens

Zorg-Discounter de Kempen
Eindhovenseweg 56
5582 HT Waalre
T: 040-3688275
T: 06-42022763
dekempen@zorgdiscounter.nl

Bij Zorg-Discounter de Kempen is het mogelijk om een afspraak in de avonduren of in het weekend te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Parkeergelegenheid is aan de Emmastraat, te bereiken via de Goudbergstraat. Of aan de Leesakker en via Den Hof oversteken.