Scootmobiel Valkenswaard

Scootmobiel kopen in Valkenswaard

Een scootmobiel kopen in Valkenswaard en omgeving doet u natuurlijk bij de Zorg-Discounter de Kempen. We bieden een ruime keuze aan scootmobielen in diverse uitvoeringen en modellen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het verkopen van zowel nieuwe als gebruikte scootmobielen. Uiteraard zijn al onze zorgartikelen voorzien van een optimale prijsverhouding en mag u van ons de service en garantie verwachten die u nodig heeft.

Een goede mobiliteit draagt bij aan de kwaliteit van leven en ons welzijn. Mobiel zijn heeft tevens een voordelig effect op de mate van zelfstandigheid. Toch is een optimale mobiliteit niet altijd vanzelfsprekend. Het lopen of bewegen kan bemoeilijkt worden door ouderdom of minder validiteit. Met een scootmobiel van de Zorg-Discounter de Kempen in Valkenswaard en omgeving kunt u zich op een comfortabele en veilige manier blijven verplaatsen. Of dat nu gaat om een tweedehands scootmobiel in Eindhoven omgeving of een nieuw exemplaar.

Bij de Zorg-Discounter de Kempen bestelt u de door u gewenste scootmobiel eenvoudig online. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Waalre. Onze nieuwe en tweedehands zorgartikelen worden altijd geleverd met een uitgebreide garantie en service. Ook voor diverse reparaties en het vervangen van onderdelen staan we voor u klaar. Al onze scootmobielen en reparaties zijn daarbij voorzien van een goede prijsverhouding.

Opvouwbare scootmobiel kopen omgeving Valkenswaard

Ook als u op zoek bent naar een opvouwbare scootmobiel in de omgeving Eindhoven bent u bij de Zorg-Discounter de Kempen aan het juiste adres. Deze modellen zijn eenvoudig in te klappen en mee te nemen achterin de auto. Zo kunt u overal beschikken over een comfortabel en veilig vervoermiddel. Ook als u op zoek bent naar een sta op stoel in de omgeving van Eindhoven staan de specialisten van de Zorg-Discounter de Kempen voor u klaar.

Zo bent u zowel binnen als buitenshuis voorzien van het hoogste comfort. De Zorg-Discounter de Kempen is tevens gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehandse rollators. Een rollator in Eindhoven of directe omgeving leveren we uiteraard graag bij u thuis af. Ook op onze gebruikte zorgartikelen ontvangt u een uitgebreide garantie. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve aankoop welke u naast veiligheid ook voorziet van het juiste comfort.

Tweedehands scootmobiel Eindhoven

Binnen onze webshop en winkel in Waalre bent u naast de aankoop van een scootmobiel in Valkenswaard ook van harte welkom als u op zoek bent naar een hoog laag bed in de omgeving van Eindhoven. Onze zorgartikelen worden vooraf gecontroleerd en nagekeken. Indien nodig voeren we tevens reparaties uit aan scootmobielen, sta op stoelen en hoog laag bedden. Ook voor het laten vervangen van onderdelen staan we voor u klaar.

Contactgegevens

Zorg-Discounter de Kempen
Eindhovenseweg 56
5582 HT Waalre
T: 040-3688275
T: 06-42022763
dekempen@zorgdiscounter.nl

Bij Zorg-Discounter de Kempen is het mogelijk om een afspraak in de avonduren of in het weekend te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Parkeergelegenheid is aan de Emmastraat, te bereiken via de Goudbergstraat. Of aan de Leesakker en via Den Hof oversteken.