Tweedehands scootmobiel Eindhoven

Tweedehands scootmobiel in Eindhoven

Als u op zoek bent naar een tweedehands scootmobiel in de omgeving Eindhoven staat Zorg-Discounter de Kempen graag voor u klaar. Wij bieden u een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte scootmobielen van uitstekende kwaliteit. Of dat nu gaat om een opvouwbare scootmobiel of een scootmobiel met 3 of 4 wielen. U bent van harte welkom in onze online webshop of zorgwinkel in Waalre.

Zorg-Discounter de Kempen voorziet u tevens graag van een passend advies als u op zoek bent naar scootmobiel in de omgeving van Eindhoven of Valkenswaard. Een elektrisch vervoersmiddel zoals een scootmobiel, draagt bij aan de zelfstandigheid als de mobiliteit te wensen overlaat. Ze worden dan ook veelvuldig gebruikt door ouderen of mensen die hinder ondervinden van een mobiliteitsbeperking. Een scootmobiel van de Zorg-Discounter de Kempen in omgeving Valkenswaard levert dan ook een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven.

Als de mobiliteit beperkt is, zorgt een scootmobiel tevens voor meer zelfstandigheid. Naast een tweedehands scootmobiel in Eindhoven, levert de Zorg-Discounter de Kempen ook diverse andere zorgartikelen. Ook als u op zoek bent naar een sta op stoel in de omgeving van Eindhoven staan we voor u klaar. U bestelt ze eenvoudig via onze webshop, maar bent natuurlijk ook van harte welkom in onze zorgwinkel in Waalre.

Tweedehands scootmobiel van de Zorg-Discounter in de omgeving Eindhoven

Bij de Zorg-Discounter de kempen leveren we nieuwe en gebruikte scootmobielen van uitstekende kwaliteit. Natuurlijk ontvangt u altijd een uitgebreide garantie en bent u verzekerd van een prima prijsverhouding. Binnen ons aanbod vindt u diverse opvouwbare scootmobielen, maar ook 3-wiel of 4-wiel scootmobielen.

Tevens staat de Zorg-Discounter de Kempen voor u klaar als er een reparatie nodig is, of als er een onderdeel vervangen moet worden. Ook thuisbezorgen en een demonstratie behoren tot de mogelijkheden als u een tweedehands scootmobiel wilt kopen in de omgeving Eindhoven. Binnen onze zorgwinkel bent u ook van harte welkom voor de aanschaf van een hoog laag bed in de omgeving Eindhoven. Natuurlijk adviseren we u daarbij graag. Alle zorgartikelen van de Zorg-Discounter de Kempen zijn voorzien van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Tweedehands scootmobiel Eindhoven

We zijn dan ook niet voor niets dé zorg-leverancier voor de omgeving Valkenswaard, Eindhoven en Waalre. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u op zoek bent naar een gebruikte scootmobiel of een rollator in Eindhoven. Bestellen doet u eenvoudig online nadat u een keuze heeft gemaakt uit ons ruime aanbod scootmobielen. Een tweedehands scootmobiel van de Zorg-Discounter de Kempen in de omgeving Eindhoven draagt bij aan uw welzijn, veiligheid en comfort. Daarnaast kunt u zich zelfstandig blijven verplaatsen als de mobiliteit te wensen overlaat.

Contactgegevens

Zorg-Discounter de Kempen
Eindhovenseweg 56
5582 HT Waalre
T: 040-3688275
T: 06-42022763
dekempen@zorgdiscounter.nl

Bij Zorg-Discounter de Kempen is het mogelijk om een afspraak in de avonduren of in het weekend te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Parkeergelegenheid is aan de Emmastraat, te bereiken via de Goudbergstraat. Of aan de Leesakker en via Den Hof oversteken.